Onvergetelijk muziekfeest!

Friday Night Live (FNL) staat garant voor een onvergetelijk muziekfeest, met een gigantische feesttent steevast als stralend middelpunt.

FNL wordt georganiseerd één dag voorafgaand aan het sinds 2007 bestaande Live in Hoorn. Dit inmiddels traditionele festival in hartje Hoorn heeft vrijwel alle grote namen op het podium mogen verwelkomen, van Doe Maar tot Marco Borsato, van Kensington tot Bløf, van Jan Smit tot André Hazes.

De eerste Live in Hoorn was in 2007. Toen werden allerlei evenementen georganiseerd in het kader van de viering Hoorn 650 jaar. Zo ook Live in Hoorn. Het concert met optredens van Jan Smit en Nick & Simon was binnen no time uitverkocht en de kaartverkoop voor een extra avond liep al net zo hard. Door het enthousiasme van de bezoekers en het grote succes werd besloten om Live in Hoorn te continueren. In de jaren daarna is Live in Hoorn doorgegaan met edities in 2009, 2011, 2012, 2015, 2016, 2017, 2018 en 2019. Speciaal was ook de kids editie met de meiden van K3.

En nu in 2022 wordt Live in Hoorn uitgebreid met Friday Night Live op vrijdag 17 juni. Een onvervalste feestavond met ook weer de grootste en bekendste artiesten uit Nederland.

Friday Night Live wordt georganiseerd door Marinus Zoutendijk, Kees Verbeek en Rob Ursem.